Pentru placinta cu macaroane si branza se face o foaie de placinta. Se asaza intr-o forma sau chiar intr-o cratita bine unsa cu unt.
Pentru placinta cu macaroane si branza se face o foaie de placinta. Se asaza intr-o forma sau chiar intr-o cratita bine unsa cu unt, 4 — 5 randuri de foi stropite intre ele cu unt, lasand marginile sa iasa afara din cratita, pentru a putea fi intoarse apoi peste macaroane. In lipsa de timp, foile pot fi cumparate de la o placintarie. Se fierb macaroanele, se scurg si se amesteca cu unt, branza, oua batute separat, sare si putina sunca slaba, taiata marunt (facultativ). Se toarna compozitia in cratita imbracata cu foile de placinta, se intorc marginile deasupra, astfel incat macaroanele sa fie bine invelite. Se unge deasupra cu unt. Placinta si branza si macaroane se da la cuptor. Se rastoarna.
Placinta cu macaroane se serveste cu sos de rosii sau cu alt sos, dupa gust.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii