O placinta care este foarte buna si rece
Intr-o tigaie calim ceapa tocata marunt in putin ulei de masline. Cand devine transparenta adaugam ardeii tocati marunt si lasam sa se caleasca impreuna cca 3 min. Adaugam apoi ghebele, sardinele cu tot cu sos, rosiile tocate impreuna cu sucul, sare si piper dupa gust amestecam si lasam sa fiarba cca 5 min. Intr-o oala fierbem pastele in apa cu sare timpul indicat pe ambalaj, le scurgem de apa si le trecem pe sub un jet de apa rece.
Dupa aceea le amestecam cu sosul. Intr- o tava unsa cu ulei adaugam 3 foi de placinta unse cu ulei, adaugam pastele si deasupra adaugam cele 2 foi de placinta unse cu ulei. Adaugam cascaval ras deasupra si dam la cuptorul incalzit pana se rumeneste frumos.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii