Puneti parmezanul, busuiocul, rosiile si mozarrella intr-un bol, amestecati si condimentati dupa gust. Taiati feliile de prosciutto in jumatate. Punet
Puneti parmezanul, busuiocul, rosiile si mozarrella intr-un bol, amestecati si condimentati dupa gust. Taiati feliile de prosciutto in jumatate. Puneti o lingurita de umplutura la unul dintre capetele feliei de prosciutto, apoi impaturiti si rasuciti astfel incat umplutura sa fie inchisa. Repetati operatiunea cu restul de umplutura si de prosciutto. Umpleti pastele ravioli cu aceasta umplutura si fierbeti-le la foc mic in apa cu sare timp de 3- 4 minute, pana cand se inmoaie.
Se servesc cu busuioc si parmezan ras deasupra.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii