Ravioli cu prosciutto, rosii, busuioc si mozzarella

Puneti parmezanul, busuiocul, rosiile si mozarrella intr-un bol, amestecati si condimentati dupa gust. Taiati feliile de prosciutto in jumatate. Punet

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie
Ravioli cu prosciutto, rosii, busuioc si mozzarella

Ingrediente

  • 150 gr parmezan ras
  • 1 legatura busuioc
  • 12 rosii
  • 200gr mozzarella din lapte de bivolita
  • sare
  • piper negru
  • 10 felii de prosciutto
  • 450 gr ravioli
  • ulei de masline

Mod de preparare

Puneti parmezanul, busuiocul, rosiile si mozarrella intr-un bol, amestecati si condimentati dupa gust. Taiati feliile de prosciutto in jumatate. Puneti o lingurita de umplutura la unul dintre capetele feliei de prosciutto, apoi impaturiti si rasuciti astfel incat umplutura sa fie inchisa. Repetati operatiunea cu restul de umplutura si de prosciutto. Umpleti pastele ravioli cu aceasta umplutura si fierbeti-le la foc mic in apa cu sare timp de 3- 4 minute, pana cand se inmoaie.


Se servesc cu busuioc si parmezan ras deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc