Salata de macaroane cu suc de rosii

Se fierb macaroanele in apa cu sare. Se lasa 2-3 ore sa se umfle in apa calduta. Se clatesc cu apa rece si se strecoara. Se amesteca cu sucul de rosii

Timp pregatire
210 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g macaroane
  • 1/2 l suc de rosii
  • 1 ceapa
  • 1 catel usturoi
  • 2-3 mere
  • 2-3 linguri ulei
  • ¼ lingurita zahar
  • zeama de lamiie sau otet de vin
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierb macaroanele in apa cu sare. Se lasa 2-3 ore sa se umfle in apa calduta. Se clatesc cu apa rece si se strecoara. Se amesteca cu sucul de rosii, cu merele taiate felioare, cu usturoiul pisat, cu ceapa tocata, cu zaharul tos, uleiul, sarea, piperul si zeama de lamiie sau otet.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori