Pastele sub forma de melcisori se fierb conform instructiunilor de pe cutie, in apa cu sare si un strop de ulei, ca sa nu se lipeasca intre ele. Dupa
Pastele sub forma de melcisori se fierb conform instructiunilor de pe cutie, in apa cu sare si un strop de ulei, ca sa nu se lipeasca intre ele. Dupa ce au fiert, se scot din apa intr-o strecuratoare si se dau printr-un jet de apa rece, apoi se lasa la scurs. Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie marunt sau se paseaza cu blenderul pana se obtine un piure constitent. Se pune uleiul de masline intr-o oala, se adauga piureul de rosii, sare si piper si se lasa sa fierba pana scade putin si capata consistenta unei ciulamale. Se adauga busuioc verde si se acopera cu un capac. Se topeste untul intr-o alta oala, se adauga pastele sub forma de melcisori fierte, se potrivesc cu sare si se servesc cu sosul de rosii condimentat cu busuioc.
Se serveste ornata cu parmezan si frunzulite de busuioc proaspat.
Alte retete:
Spaghete cu rosii si ciuperci
Salata orientala
Conopida la cuptor cu bacon
Cornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....
Cornulete cu mac de CraciunSarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.
Sarmale fierte in oala de lut1. Condimentele se vor pune macinate fin, combinate dupa gust. 2. Tot materialul se trece prin masina de tocat, cu sita cu...
Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)Se curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul,...
Prajitura simpla cu nuci si merePrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsse incalzeste cuptorul la 150 grade C. Se spala carnea, se sterge si se condimenteaza. Se pune la cuptor pentru 40 de minute....
Piept de gasca cu sos CassisReteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.
Tort Diplomat
Comentarii