Se pun pastele la fiert intr-o olicica cu apa clocotind, in apa adaugati putina sare si ulei sa nu se lipeasca pastele intre ele, luati ceapa tocati-o
Se pun pastele la fiert intr-o olicica cu apa clocotind, in apa adaugati putina sare si ulei sa nu se lipeasca pastele intre ele, luati ceapa tocati-o marunt,manceta sa taie fasii mici,se da parmezanul pe razatoarea cea mai mica, ouale se pun intr un bol 1 oua intreg si galbenusul de la celalalt (adica se pune in bol 1 ou intreg; galbenus albus; si din al doilea doar galbenusul) se adauga in bol parmezanul ras si se amesteca pana se omogenizeaza se adauga putin piper negru. Se ia o tigaie se pune ulei de masline se lasa sa se incinga dupa care se adauga ceapa si panceta (bacon) se calesc dupa care se adauga vinul (cat sa stropesti tigaia sa isi ia gustul panceta) se scad pastele cam dupa 7 minute (pastele sa fie aldente) se adauga in tigaie se lasa sa fiarba cam 1 minut dupa care se adauga oul cu parmezan se amesteca cu o lingura pana se leaga oul de paste si sosul sa fie cremos dupa care se da pun in farfurie se presara pe deasupra parmezan ras
preparat cald, cu parmezan deasupra si vin alb
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de laptePrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postAnul acesta am pregătit pentru Paşte, două droburi din ficat de porc, dintre care pe unul l-am dus naşei. Am folosit alt...
Drob PascalReteta mea preferata de chiftelute.
Chiftele cu piept de pui si ciuperciUn desert rapid, ușor și tare bun.
Desert sufleu de branza cu capsuniOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii