Se fierb spaghetele in apa cu sare pina se inmoaie, se scurg, se clatesc cu apa calduta, apoi se strecoara. Se amesteca untul cu brinza de vaci. Se pr
Se fierb spaghetele in apa cu sare pina se inmoaie, se scurg, se clatesc cu apa calduta, apoi se strecoara. Se amesteca untul cu brinza de vaci. Se presara peste spaghete.
Se servesc imediat
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePe masa de Revelion, se spune că nu trebuie să lipsească peștele. Anul acesta am vrut ceva mai inedit, dar simplu. Se...
TERINĂ DE PEȘTE A LA CHEF FOAPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii