Spaghetele cu ciuperci si sos de tomate este o mancare de paste delicioasa si consistenta. Ciupercile proaspete se curata, se spala si se taie lame.
Spaghetele cu ciuperci si sos de tomate este o mancare de paste delicioasa si consistenta. Ciupercile proaspete se curata, se spala si se taie lame (cele conservate se trec sub jet de apa rece si se taie lame). Macaroanele se rup, se fierb in apa clocotita in care s-a adaugat 1/2 cub MAGGI si sare, dupa care se trec sub jet de apa rece. Se prepara sosul tomat. Ciupercile se inabusa in 50 g margarina, se adauga sare, piper, sos de tomate si se fierb impreuna 10 minute. Spaghetele se aseaza in tava unsa cu margarina si se tin la cald.
In momentul servirii, spaghetele se amesteca cu sosul de ciuperci si sosul tomat.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii