Spaghetele cu masline si capere sunt o cina rapida si delicioasa, preferata in special de cei mici.
Mod de preparare
Spaghetele se fierb in apa cu sare (conform instructiunilor de pe pachet) si se lasa intr-o strecuratoare sa se scurga.
Maslinele se taie in bucati mici, caperele si usturoiul se taie marunt.
Uleiul se pune intr-o tigaie la incins, in care se prajeste usturoiul apoi maslinele si caperele. Peste acestea se adauga spaghetele si se amesteca totul.
Se condimenteaza totul cu sare, piper si boia.
Spaghetele se servesc calde, cu parmezan ras pe deasupra.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii