Slanina taiata bucati mici se frige in ulei. Ouale batute se condimenteaza cu sare si piper, se amesteca cu cascaval ras, unt topit si la urma se adau
Slanina taiata bucati mici se frige in ulei. Ouale batute se condimenteaza cu sare si piper, se amesteca cu cascaval ras, unt topit si la urma se adauga frisca.
Spaghetele fierte si scurse se desarta in cratita cu slanina fripta si se amesteca repede cu compozitia de oua.
Alte retete culinare recomandate
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Supa de rosii
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii