Se fierb cele 200g spaghete in apa cu sare, eventual o lingura ulei de gatit (sa nu se lipeasca intre ele). Separat intr-o tigaie se prajeste putin ba
Se fierb cele 200g spaghete in apa cu sare, eventual o lingura ulei de gatit (sa nu se lipeasca intre ele). Separat intr-o tigaie se prajeste putin baconul. Se bat bine cele doua oua cu putina sare, piper, peperoncino (se spune ca e mai gustos daca se folosesc numai galbenusurile, caz in care ar trebui 3, si nu 2). Spaghetele fierte, strecurate de apa, se pun peste baconul prajit, se adauga ouale, parmezanul, se amesteca usor, totul la foc mijlociu, 2 minute. Sunt delicioase si usor de preparat.
Se servesc imediat. Nu uitati de vinul alb spritat.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii