Ceapa si usturoiul se calesc in ulei incins pentru cateva minute. Se adauga morcovul, telina, costita si se prajesc 5 minute pana ce legumele se inmo
Ceapa si usturoiul se calesc in ulei incins pentru cateva minute. Se adauga morcovul, telina, costita si se prajesc 5 minute pana ce legumele se inmoaie. Se adauga carnea tocata si se prajeste pana se rumeneste. Se toarna vinul, pasta de tomate si rosiile. Se pune totul la fiert si dupa primul clocot se amesteca si se fierbe la foc mic timp de 1 ora si 45 minute.
Mancarea se serveste fierbinte.
Alte retete:
Ciuperci la cuptor Ravioli cu ciuperci si sos de smantana Spaghete carbonara
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii