Spaghete cu sos bolognez

Ceapa si usturoiul se calesc in ulei incins pentru cateva minute. Se adauga morcovul, telina, costita si se prajesc 5 minute pana ce legumele se inmo

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 linguri ulei
  • 1 ceapa tocata
  • 2 catei usturoi pisati
  • 1 morcov taiat bucatele
  • 1 tija telina verde tocata marunt
  • 50 gr feliute costita tocata marunt
  • 450 gr carne tocata vita
  • 150 ml vin rosu sau zeama de carne
  • 2 linguri pasta tomate
  • 395 gr rosii conserva

Mod de preparare

Ceapa si usturoiul se calesc in ulei incins pentru cateva minute. Se adauga morcovul, telina, costita si se prajesc 5 minute pana ce legumele se inmoaie. Se adauga carnea tocata si se prajeste pana se rumeneste. Se toarna vinul, pasta de tomate si rosiile. Se pune totul la fiert si dupa primul clocot se amesteca si se fierbe la foc mic timp de 1 ora si 45 minute.


Mancarea se serveste fierbinte.

Alte retete:

Ciuperci la cuptor Ravioli cu ciuperci si sos de smantana Spaghete carbonara

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori