Se calesc ceapa, usturoiul si telina in uleiul incins timp de 3-4 minute. Se adauga apoi rosiile tocate marunt, bulionul si lingurita de zahar. Se ac
Se calesc ceapa, usturoiul si telina in uleiul incins timp de 3-4 minute. Se adauga apoi rosiile tocate marunt, bulionul si lingurita de zahar. Se acopera, se lasa sa dea in clocot si se fierbe la foc mic, o ora. Separat, se fierb spaghetele, se strecoara si nu se clatesc.
Se servesc cu sosul fierbinte. Alte retete culinare:
Rulada de porc Piftie de curcan Friptura de vita la cuptor
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaMi-au placut mult galustele bavareze, cand le-am descoperit preparand o reteta de la Sidy, pentru provocarea Week-end cu...
Supa de rosii cu galuste bavarezeGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii