Pastele se fierb in apa sarata, se strecoara si se scurg bine. Se prepara tocanita: ceapa marunt taiata se caleste in ulei de masline pana devine stic
Pastele se fierb in apa sarata, se strecoara si se scurg bine. Se prepara tocanita: ceapa marunt taiata se caleste in ulei de masline pana devine sticloasa.
Se adauga ciupercile taiate felii subtiri. Se prajesc pana devin maronii, se adauga vanata taiata cubulete, se potriveste gustul cu sare, piper, lamaita. Se calesc 10 – 15 minute, la foc mic.
Cand este gata, tocanita se asaza peste pastele servite deja in farfurii, se presara cu cascaval ras.
Alte retete
Spaghete gratinate
Spaghete carbonara
Cum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaCiorba de perisoare delicioasa este o reteta de ciorba clasica, cu multe legume si orez. Este o reteta de ciorba cu perisoare...
Ciorba de perisoare delicioasaSe curata ceapa si se toaca marunt. Cartofii se curata, se spala si se taie cubulete. Se curata usturoiul, se spala si se...
Cartofi scazuti cu usturoiDeliciu!
Galete umplute cu crema de ciocolata alba cu cocosRulada aperitiv Aurica este delicioasa! Pe langa faptul ca puteti adapta umplutura dupa bunul plac, rulada aperitiv este un...
Rulada aperitiv AuricaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii