Spaghetele cu vinete sunt un deliciu culinar. Aceasta reteta mai contine suc de rosii, mozzarela, ulei de masline si parmezan.
Se curate vinetele de coaja si se taie in bucatele. Se toaca ceapa marunt si se pune la calit in putin ulei. Se adauga sucul de rosii si piperul. Se lasa pe foc mic 10 minute. Separat, se calesc cubuletele de vinete, in jumatate pahar de ulei. Se amesteca bine, apoi se scot sa se scurga de ulei. Se fierb spaghetele in apa clocotita cu sare, se scurg, apoi se adauga sucul de rosii. Se amesteca, se adauga vinetele, mozzarella taiata cubulete si 3 linguri de parmezan.
Mancarea se serveste fierbinte.
Alte retete culinare:
Legume la cuptor
Cartofi la cuptor
Mancare de mazare
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii