Luam o cratita si punem apa cam jumatate, adaugam sare si lasam sa clocoteasca. Punem spaghetele italienesti sa fiarba.Cand sunt gata le scurgem si le
Luam o cratita si punem apa cam jumatate, adaugam sare si lasam sa clocoteasca. Punem spaghetele italienesti sa fiarba.Cand sunt gata le scurgem si le punem intr-un bol, acoperit cu un capac.
Curatam, spalam si taiem rondele, ceapa ardeii si usturoiul. Luam o tigaie, punem carnea tocata si ulei si calim, apoi punem legumele si putin delikat. Dupa ce se calesc, dam la o parte.
Punem spaghetele pe farfurie, radem cascaval peste ele, punem si carnea cu legume si radem cascaval deasupra. Sursa acestei retete este retete-de-mancaruri.blogspot.com
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii