Spaghete italienesti cu rosii si costita

Se fierb spaghetele in apa clocotita cu sare. Se limpezesc, se tin putin pe plita incalzita pina se evapora toata apa. Se amesteca cu unt si cascaval

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 gr.spaghete
  • 100 gr. unt
  • 1/2 kg. rosii
  • 25 gr. unt
  • 1 lingurita zahar
  • 100 gr. cascaval
  • sare
  • 200 gr. costita(facultativ)

Mod de preparare

Se fierb spaghetele in apa clocotita cu sare. Se limpezesc, se tin putin pe plita incalzita pina se evapora toata apa. Se amesteca cu unt si cascaval ras.
Se servesc cu sos de rosii. In sos se pot adauga patratele de costita afumata prajite si fierte 5 minute impreuna cu sosul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori