Intr-un vas cu apa ce clocoteste, in care s-a pus si o lingurita de sare, se pun la fiert spaghetele. Se adauga o lingura de ulei sau de unt, pentru c
Intr-un vas cu apa ce clocoteste, in care s-a pus si o lingurita de sare, se pun la fiert spaghetele. Se adauga o lingura de ulei sau de unt, pentru ca acestea sa nu se lipeasca intre ele. Dupa 20 de minute de clocote mici, macaroanele sint gata. Se iau din vas cu o strecuratoare, se tin 3 minute sub jet de apa rece si se lasa apoi sa se scurga. Separat, se pregatesc ciupercile astfel: se spala foarte bine, se stropesc cu putina zeama de lamiie, apoi se toaca fin, se pun la foc si se amesteca putin in unt. Dupa 10 minute, cind lichidul lasat de ciuperci a scazut, se combina ciupercile cu macaroanele. Se adaugati in acelasi vas sunca taiata in cuburi mici, smintina, sarea si piperul dupa gust. Se lasa vasul in cuptor, cu focul mic, 10 minute. Se ia vasul la o parte si cind compozitia s-a mai racit, se pune unul cite unul galbenusurile, combinate cu cascavalul ras. Se da din nou vasul la cuptor, dar numai pentru 5 minute. Se poate servi imediat.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii