Se taie usturoiul marunt si se caleste in uleiul de masline care s-a incins. Dupa un minut se adauga scrumbiile, maruntite in prealabil, rosiile marun
Se taie usturoiul marunt si se caleste in uleiul de masline care s-a incins. Dupa un minut se adauga scrumbiile, maruntite in prealabil, rosiile maruntite, maslinele taiate in cerculete. Se lasa pe foc pana scade putin sucul de rosii si se adauga sarea si piperul dupa gust. Se poate pune si ardei iute dupa preferinte.
Dupa ce au fiert pastele se strecoara si se amesteca cu sosul preparat. Se presara patrunjelul taiat marunt si se amesteca bine. La sfarsit se presara in farfurie parmezan.
Se servesc calde cu parmezan presarat deasupra.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii