Se taie usturoiul marunt si se caleste in uleiul de masline care s-a incins. Dupa un minut se adauga scrumbiile, maruntite in prealabil, rosiile marun
Se taie usturoiul marunt si se caleste in uleiul de masline care s-a incins. Dupa un minut se adauga scrumbiile, maruntite in prealabil, rosiile maruntite, maslinele taiate in cerculete. Se lasa pe foc pana scade putin sucul de rosii si se adauga sarea si piperul dupa gust. Se poate pune si ardei iute dupa preferinte.
Dupa ce au fiert pastele se strecoara si se amesteca cu sosul preparat. Se presara patrunjelul taiat marunt si se amesteca bine. La sfarsit se presara in farfurie parmezan.
Se servesc calde cu parmezan presarat deasupra.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii