Spaghetti cu ciuperci

Spaghetele se prepara in mod obisnuit (a dente) Dupa ce s-au scurs, se pun la foc mic si se adauga untul. Dupa topire, se adauga parmezanul ras si ci

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g spaghete (sau taitei lati)
  • 100 g unt (margarina)
  • 200 g parmezan ras
  • 300 g ciuperci (din cutie)

Mod de preparare

Spaghetele se prepara in mod obisnuit (a dente)

Dupa ce s-au scurs, se pun la foc mic si se adauga untul. Dupa topire, se adauga parmezanul ras si ciupercile taiate. Se amesteca tot timpul.

Mincarea este gata dupa citeva minute de la adaugarea ciupercilor.


Se serveste calda

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci