Spaghetti cu piept de pui si spanac este o mancare rapida delicioasa. Spaghetele cu piept de pui sunt o mancare consistenta potrivita pentru intreaga familie.
Intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt,puneti rosiile spalate si taiate in patru.
Stropiti-le cu putin ulei de masline,condimentati-le cu sare si ierburi de Provence,apoi le dati in cuptorul preincalzit la 180 de grade,timp de 40 minute.
Cat rosiile sunt in cuptor, fierbieti spaghetele conform instructiunilor de pe ambalaj,apoi le scurgeti de apa si le dati la un jet de apa rece.
Intr-o tigaie mai mare,in uleiul incins caliti usturoiul taiat marunt 1 minut,apoi adaugati carnea de pui taiata cubulete mici si condimentata cu sare, piper si pasta de ardei.
Cand carnea isi schimba culoarea si textura,adaugati spanacul(spalat cu apa rece si scurs) si rosiile coapte.Amestecati usor toate ingredientele,iar dupa 1 minut adaugati spaghetele si mai lasati la foc mic 3 minute.
Daca mai este necesar condimentati dupa gust cu sare si piper.
Trageti dupa foc si puneti parmezanul razuit.
Serviti spaghetti cu pui cald cu putin parmezan presarat deasupra.
Cele doua functii pe care as dori sa le testez: coacerea si prajirea
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii