Pentru spaghetti: se pun in apa clocotita (in care in prealabil s-a pus 1 lingurita de sare si putin ulei), se amesteca pana ajung la fierbere, si se
Pentru spaghetti: se pun in apa clocotita (in care in prealabil s-a pus 1 lingurita de sare si putin ulei), se amesteca pana ajung la fierbere, si se fierb 3-4 min, amestecand din cand in cand sa nu se lipeasca. Se stinge focul, se acopera cu un prosop curat si se pune capac, lasandu-se 10-15 min, dupa care se scurg si se dau sub jet de apa rece.
Pentru sos: se taie marunt ceapa, se caleste in ulei pana devine sticloasa si se condimenteaza cu vegeta. Se adauga ciupercile scurse de zeama si taiate marunt, care se calesc 5 min. puneti apoi pasta de rosii, iar dupa inca 5 min adaugati sucul de rosii si pasta de ardei iute. Pentru un sos mai putin consistent se poate adauga apa (50-100ml). Se lasa sa fiarba 10 min, amestecand din cand in cand. Apoi adaugati condimentul pentru paste si usturoiul maruntit si lasati inca 2 minute.
Se serveste cald, optional cu parmezan ras deasupra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii