Spaghetti cu sos de ciuperci este o mancare de post foarte gustoasa. Singura conditie e sa folositi si paste fara ou. Pentru sos aveti nevoie de ciuperci, ceapa, sos de rosii si zahar
Se pune apa la fiert cu putina sare si putin ulei. Cand fierbe dam drumul la spaghetti. Le lasam sa fiarba amestecand din cand in cand sa nu se prinda.
Intr-o tigaie punem 2 linguri ulei cu ceapa taiata marunt, ciupercile taiate si lasam sase caleasca. Adaugam 2 linguri de bulion, sare si cele 2 linguri de zahar. Lasam sa fiarba putin.
Scoatem spaghetele de la fiert intr-o strecuratoare si le clatim sub jet de apa rece. Punem intr-o farfurie peste care adaugam sosul cu ciuperci.
Se servesc calde. Pofta buna
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii