Spirale cu pesmet, nuca si scortisoara

Spiralele cu pesmet, nuca si scortisoara este o reteta de paste simpla si delicioasa. Se fierb pastele cu un praf de sare 10 minute, se scurg si se trec sub jet de apa rece.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Spirale cu pesmet, nuca si scortisoara

Ingrediente

  • 250 g paste spirale (fusili)
  • 2 linguri pesmet
  • 3 linguri de nuca
  • 3 linguri zahar brun
  • coaja de lamaie rasa
  • o lingurita de scortisoara
  • 50 g de unt.

Mod de preparare

Spiralele cu pesmet, nuca si scortisoara este o reteta de paste simpla si delicioasa. Se fierb pastele cu un praf de sare 10 minute, se scurg si se trec sub un jet de apa rece.

Se topeste untul intr-o tigaie, dupa care se prajeste in el pesmetul cu nuca si zaharul (nuca se marunteste putin, nu se lasa intreaga). Apoi se adauga coaja de lamaie rasa si o lingurita de scortisoara si se amesteca. Se pun pastele in aceasta compozitie si se amesteca usor.

Spiralele cu pesmet, nuca si scortisoara se servesc si calde si reci, sunt bune oricum.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori