Spirale cu pesmet, nuca si scortisoara

Spiralele cu pesmet, nuca si scortisoara este o reteta de paste simpla si delicioasa. Se fierb pastele cu un praf de sare 10 minute, se scurg si se trec sub jet de apa rece.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Spirale cu pesmet, nuca si scortisoara

Ingrediente

  • 250 g paste spirale (fusili)
  • 2 linguri pesmet
  • 3 linguri de nuca
  • 3 linguri zahar brun
  • coaja de lamaie rasa
  • o lingurita de scortisoara
  • 50 g de unt.

Mod de preparare

Spiralele cu pesmet, nuca si scortisoara este o reteta de paste simpla si delicioasa. Se fierb pastele cu un praf de sare 10 minute, se scurg si se trec sub un jet de apa rece.

Se topeste untul intr-o tigaie, dupa care se prajeste in el pesmetul cu nuca si zaharul (nuca se marunteste putin, nu se lasa intreaga). Apoi se adauga coaja de lamaie rasa si o lingurita de scortisoara si se amesteca. Se pun pastele in aceasta compozitie si se amesteca usor.

Spiralele cu pesmet, nuca si scortisoara se servesc si calde si reci, sunt bune oricum.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci