Spiralele cu pesmet, nuca si scortisoara este o reteta de paste simpla si delicioasa. Se fierb pastele cu un praf de sare 10 minute, se scurg si se trec sub jet de apa rece.
Spiralele cu pesmet, nuca si scortisoara este o reteta de paste simpla si delicioasa. Se fierb pastele cu un praf de sare 10 minute, se scurg si se trec sub un jet de apa rece.
Se topeste untul intr-o tigaie, dupa care se prajeste in el pesmetul cu nuca si zaharul (nuca se marunteste putin, nu se lasa intreaga). Apoi se adauga coaja de lamaie rasa si o lingurita de scortisoara si se amesteca. Se pun pastele in aceasta compozitie si se amesteca usor.
Spiralele cu pesmet, nuca si scortisoara se servesc si calde si reci, sunt bune oricum.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii