Ceapa se curata si se taie inele subtiri, ardeii se taie fasii. Se pun la calit in uleiul cald. Se adauga carnea apoi pasta de rosii, sare, piper si b
Ceapa se curata si se taie inele subtiri, ardeii se taie fasii. Se pun la calit in uleiul cald. Se adauga carnea apoi pasta de rosii, sare, piper si boia. Cascavalul se da pe razatoare. Foile de lasagna se oparesc 3-5 min. Apoi se scurg. Intr-o forma de sufleu se pun 4 linguri de smantana apoi foi de lasagna si carne tocata. Se repeta operatia. Peste ultimele foi de lasagna se presara cascavalul ras si se toarna smantana ramasa. Se pune la cuptor 50 min.
Se serveste calda.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii