Puneti uleiul de masline si usturoiul intr-o tigaie cu fundul gros aproape incinsa si caliti-l aproximativ 30 de secunde fara a-l lasa sa se rumeneasc
Puneti uleiul de masline si usturoiul intr-o tigaie cu fundul gros aproape incinsa si caliti-l aproximativ 30 de secunde fara a-l lasa sa se rumeneasca, apoi adaugati dovleceii si amestecati usor. Dupa aproximativ 2 minute, stoarceti pe deasupra lamaia, adaugati busuiocul si mai caliti putin. Intre timp, fierbeti al dente pastele tagliatelle in apa cu sare. Amestecati-le cu dovleceii pentru a imbina aromele, asezonati dupa gust si adaugati parmezanul.
Alte retete:
Placinta cu dovleac
Spaghete cu rosii si ciuperci
Dovlecei umpluti cu carne
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseCrumble in sus, crumble in jos, doar eu n-am facut niciodata asa ceva. Deci era cazul sa pun mana la treaba, nu credeti? Mai...
Crumble cu piersiciPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii