Puneti uleiul de masline intr-o tigaie cu fundul gros incinsa si adaugati barbunul, curatat de solzi. Maruntiti si apoi adaugati ardeiul iute, usturoi
Puneti uleiul de masline intr-o tigaie cu fundul gros incinsa si adaugati barbunul, curatat de solzi. Maruntiti si apoi adaugati ardeiul iute, usturoiul, rosiile si maslinele. Lasati sa se caleasca usor aproximativ 2 minute, fara ca usturoiul sa se rumeneasca. Apoi turnati si vinul alb, acoperiti cu un capac si lasati la foc mic 3 minute. Intre timp, fierbeti al dente pastele taglierini in apa cu sare. Impingeti bucatile de barbun intr-o parte, inclinati usor tigaia, astfel incat tot sosul sa se adune in partea opusa si adaugati pastele fierte. Dupa ce sosul le-a cuprins,asezonati daca e nevoie si adaugati cea mai mare parte din cantitatea de patrunjel. Amestecati cu grija bucatile de barbun. Presarati restul de patrunjel pe deasupra si stropiti cu ulei de masline extravirgin.
Alte retete culinare:
Mancare de mazare
Cartofi la cuptor
Tocanita de pui
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseIntotdeauna cand iau lapte dulce de la tarani sau chiar de la mama de la tara, inainte de a-l fierbe il incerc punand intr-o...
Branza naturala din lapte de vaca
Comentarii