Puneti uleiul de masline intr-o tigaie cu fundul gros incinsa si adaugati barbunul, curatat de solzi. Maruntiti si apoi adaugati ardeiul iute, usturoi
Puneti uleiul de masline intr-o tigaie cu fundul gros incinsa si adaugati barbunul, curatat de solzi. Maruntiti si apoi adaugati ardeiul iute, usturoiul, rosiile si maslinele. Lasati sa se caleasca usor aproximativ 2 minute, fara ca usturoiul sa se rumeneasca. Apoi turnati si vinul alb, acoperiti cu un capac si lasati la foc mic 3 minute. Intre timp, fierbeti al dente pastele taglierini in apa cu sare. Impingeti bucatile de barbun intr-o parte, inclinati usor tigaia, astfel incat tot sosul sa se adune in partea opusa si adaugati pastele fierte. Dupa ce sosul le-a cuprins,asezonati daca e nevoie si adaugati cea mai mare parte din cantitatea de patrunjel. Amestecati cu grija bucatile de barbun. Presarati restul de patrunjel pe deasupra si stropiti cu ulei de masline extravirgin.
Alte retete culinare:
Mancare de mazare
Cartofi la cuptor
Tocanita de pui
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePlacinta americana cu mere, cu un blat fraged facut cu unt, o umplutura de mere dulci si aromate cu scortisoara si un topping...
Desert american apple piePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii