Pe un tocator, asezati fiecare scoica pe partea plata si taiati-o pe lungime in jumatate. Puneti uleiul de masline intr-o tigaie incinsa si adaugati s
Pe un tocator, asezati fiecare scoica pe partea plata si taiati-o pe lungime in jumatate. Puneti uleiul de masline intr-o tigaie incinsa si adaugati scoicile, usturoiul si ardeiul iute, matuntite. Dupa ce scoicile s-au rumenit pe o parte, turnati vinul, lasandu-l sa scada incet. Intre timp, fierbeti al dente pastele taglierini in apa cu sare. Adaugati-le peste scoici, impreuna cu patrunjelul si untul si luati de pe foc. Amestecati si asezonati daca e nevoie.
Alte retete culinare:
Spaghete cu rosii si ciuperci
Orez cu dovlecei la cuptor
Placinta cu dovleac

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii