Taitei cu branza de vaci

Taiteii se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert, se scurg si se amesteca cu branza, ouale, putina sare si o lingura de unt. Separat, se un

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr taitei
  • 500 gr branza de vaci dulce
  • 4 oua
  • sare
  • 150 gr unt

Mod de preparare

Taiteii se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert, se scurg si se amesteca cu branza, ouale, putina sare si o lingura de unt. Separat, se unge un vas cu unt, se toarna amestecul si se pune la copt, in cuptorul preincalzit.
Se serveste cald.

Alte retete culinare:

Ciorba radauteana

Papanasi fierti

Placinta de dovleac

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc