Taitei cu pesmet

Se pun taiteii la fiert in apa clocotita cu sare, dupa care se strecoara si se clatesc cu apa calda. Se pun apoi intr-un alt vas si se adauga pesmetu

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300-400 gr taitei
  • 200-300 gr zahar
  • 150 gr unt
  • 100 gr pesmet alb
  • scortisoara
  • sare
  • 1 plic zahar vanilat

Mod de preparare

Se pun taiteii la fiert in apa clocotita cu sare, dupa care se strecoara si se clatesc cu apa calda. Se pun apoi intr-un alt vas si se adauga pesmetul prajit in unt incins. Se amesteca bine si se potriveste la gust de zahar si se adauga plicul de zahar vanilat sau scortisoara, dupa gust.


Se servesc calzi.

Alte retete culinare:

Chiftele

Cornulete cu rahat

Cozonac moldovenesc

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori