Reteta de taitei cu pui si ghimbir va fi gata in cel mai scurt timp. Este o reteta bogata in arome, sofisticata prin gust, dar gata la timp pentru orice oaspete sau pentru o cina tarzie.
Taiteii se pun la fiert dupa indicatiile de pe pachet. In acest timp incingem o tigaie in care adaugam 4 linguri de ulei si le lasam sa se incinga. Adaugam pieptul de pui taiat in fasii cat degetul mare, ghimbirul ras si ardeiul iute tocat.
Amestecam bine si adaugam condimentul mixt de 5 arome. Dupa ce s-a rumenit puiul, adaugam ceapa verde taiata fasii subtiri pe lungime, sosul de soia si mierea.
Scurgem taiteii, amestecam cu puiul si adaugam coriandrul tocat si el bine.
Se condimenteaza taietii dupa gust si se servesc stropiti cu putina lamaie.
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaEste o reteta simpla care iti face zilele de post mai usoare
Salata de boeuf de postPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseO mancarica pe cat de simpla, pe atat de savuroasa, mai ales daca sunteti fani ciuperci de padure.
Mancarica de galbiori cu smantanaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii