Reteta de taitei cu pui si ghimbir va fi gata in cel mai scurt timp. Este o reteta bogata in arome, sofisticata prin gust, dar gata la timp pentru orice oaspete sau pentru o cina tarzie.
Taiteii se pun la fiert dupa indicatiile de pe pachet. In acest timp incingem o tigaie in care adaugam 4 linguri de ulei si le lasam sa se incinga. Adaugam pieptul de pui taiat in fasii cat degetul mare, ghimbirul ras si ardeiul iute tocat.
Amestecam bine si adaugam condimentul mixt de 5 arome. Dupa ce s-a rumenit puiul, adaugam ceapa verde taiata fasii subtiri pe lungime, sosul de soia si mierea.
Scurgem taiteii, amestecam cu puiul si adaugam coriandrul tocat si el bine.
Se condimenteaza taietii dupa gust si se servesc stropiti cu putina lamaie.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautO reteta extrem de simpla si savuroasa...iubesc pastele la nebunie, dar nu le maninc asa de des pe cit as dorii. Pe astea...
Paste quatro formaggiPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii