Se piseaza usturoiul curatat si se caleste in uleiul de masline pana devine sticlos. Apoi aduagam smantana, iar dupa ce s-a incalzit adaugam cascavalu
Se piseaza usturoiul curatat si se caleste in uleiul de masline pana devine sticlos. Apoi aduagam smantana, iar dupa ce s-a incalzit adaugam cascavalul camembert. Se ia sosul de pe foc si se adauga la taiteii proaspat fierti si strecurati.
Alte retete recomandate
Tocanita de pui
dovlecei umpluti
Ciorba radauteana
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii