Ceapa taiata marunt se prajeste in jumatate din cantitatea de unt cu sunca taiata cubulete pana devine auriu maronie. Taiteii se fierb in apa cloco
Ceapa taiata marunt se prajeste in jumatate din cantitatea de unt cu sunca taiata cubulete pana devine auriu maronie. Taiteii se fierb in apa clocotita putin sarata, se strecoara, se clatesc cu apa rece, se scurg bine si se amesteca cu ceapa si sunca prajita. Galbenusurile se amesteca cu smantana, se da gust cu sare, piper. Albusurile batute spuma se integreaza cu grija, adaugand cate o lingura, apoi se amesteca cu taiteii. Compozitia se niveleaza intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet. Untul ramas se taie bucati si se pune deasupra. Se acopera tava cu o folie de aluminiu, se da la cuptor pentru 20 de minute, se scoate folia si se lasa la cuptor i minut sa se rumeneasca. Se servesc calzi cu salata mixta alaturi.
Alte retete culinare recomandate
Tocanita de cartofi cu vita
Tocana de ciuperci
Tocanita de ficat
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii