Ciupercile, sunca taiata cuburi, caperele si o lingura de ierburi(patrunjel, oregano) se calesc intr-o lingura de ulei. Aluatul se intinde in tava de
Ciupercile, sunca taiata cuburi, caperele si o lingura de ierburi(patrunjel, oregano) se calesc intr-o lingura de ulei. Aluatul se intinde in tava de tarta pregatita cu hirtie de copt. Deasupra se pun ciupercile. Galbenusul se amesteca cu smintina, sare, piper si vegeta si se toarna peste tarta. Se presara cascaval ras. Se pune 30 min la cuptor si se coace.
Se serveste fierbinte
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii