Pentru aluat se pun ingredintele in robotul de bucatarie si se amesteca pina se face un bulgare de coca. Se scoate aluatul, se tavaleste prin faina si
Pentru aluat se pun ingredintele in robotul de bucatarie si se amesteca pina se face un bulgare de coca. Se scoate aluatul, se tavaleste prin faina si se intinde in forma de tarta (sau intr-o tava 27x27cm).se inteapa cu furculita. Rosiile se spala, se taie felii potrivite, ceapa se toaca mare, iar mozzarella jumatate se taie felii, jumatate se rade. Ouale se bat cu smantana si condimente. Peste aluat se pun feliile de rosii, se presara ceapa si se pun feliile de brinza. Se toarna compozitia de oua si smantana, se presara restul de mozzarella si putina boia. Se pun 2-3 frunzulite de busuioc tocate fin si se da la cuptor la 175 grade. Se poate folosi in umplutura si carne tocata care se caleste putin, se scoate pe o hirtie absorbanta si se pune peste blatul din tava. Se pun restul ingredientelor.
Se serveste atit calda cit si rece.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii