Radeti sau taiati marunt branzeturile si puneti totul intr-un bol impreuna cu trei sferturi din cantitatea de busuioc, pe care-l rupeti cu mana.
Radeti sau taiati marunt branzeturile si puneti totul intr-un bol impreuna cu trei sferturi din cantitatea de busuioc, pe care-l rupeti cu mana. Condimentati cu putin piper. Apoi umpleti pastele tortellini si fierbeti in apa cu sare timp de 3- 4 minute, pana devin moi. Fierbeti sosul de rosii, in acelasi timp cu pastele. Dupa ce acestea s-au fiert, scurgeti-le, adaugati sosul de rosii si amestecati. Puneti si restul de busuioc si amestecati din nou.
Serviti cu parmezan ras deasupra.
Alte retete:
Dovleac la cuptor
Mancare de mazare
Placinta de dovleac
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii