Tortellini cu branzeturi si busuioc

Radeti sau taiati marunt branzeturile si puneti totul intr-un bol impreuna cu trei sferturi din cantitatea de busuioc, pe care-l rupeti cu mana.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 55 gr branza fontina
  • 55 gr branza pecorino
  • 55 gr parmezan
  • 55 gr branza ricotta
  • 2 legaturi busuioc
  • sare
  • piper negru
  • 450 gr tortellini
  • sos de rosii
  • ulei de masline

Mod de preparare

Radeti sau taiati marunt branzeturile si puneti totul intr-un bol impreuna cu trei sferturi din cantitatea de busuioc, pe care-l rupeti cu mana. Condimentati cu putin piper. Apoi umpleti pastele tortellini si fierbeti in apa cu sare timp de 3- 4 minute, pana devin moi. Fierbeti sosul de rosii, in acelasi timp cu pastele. Dupa ce acestea s-au fiert, scurgeti-le, adaugati sosul de rosii si amestecati. Puneti si restul de busuioc si amestecati din nou.
Serviti cu parmezan ras deasupra.

Alte retete:

Dovleac la cuptor

Mancare de mazare

Placinta de dovleac

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc