Spalati sparanghelul apoi taiati aproximativ 6 cm din varfuri si puneti-le deoparte. Indepartati cu grija partile atoase de pe tulpini si taiati-le fi
Spalati sparanghelul apoi taiati aproximativ 6 cm din varfuri si puneti-le deoparte. Indepartati cu grija partile atoase de pe tulpini si taiati-le fin pe lungime iar apoi caliti-le usor in putin ulei de masline, impreuna cu o parte din unt si toata cantitatea de usturoi. Dupa ce acestea s-au inmuiat, asezonati-le putin si lasati-le sa se raceasca. Dupa ce s-au racit, puneti tulpinile intr-un bol, impreuna cu ricotta, trei sferturi din cantitatea de menta si parmezanul. Amestecati si condimentati daca e nevoie. Umpleti pastele tortellini si fierbeti-le in apa cu sare timp de 3- 4 minute, pana devin moi. Intre timp, fierbeti varfurile de sparanghel pana cand se inmoaie. Amestecati-le intr-un bol cu putina sare si untul ramas si adaugati pastele cu o lingura.
Alte retete:
Tocanita de pui
Orez cu dovlecei
Spaghete cu rosii si ciuperci
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii