Supa crema de cartof cu menta, lapte de cocos si foaie de placinta este o mancare usoara, care se pregateste imediat.
Curata cartofii, taie-i cuburi impreuna cu telina si pune-le la fiert;
Odata fierte, scurge apa intr-un castron;
Paseaza bine cartofii si telina cu un zdrobitor;
Adauga lapte de cocos, usturoi copt, si frunzele de menta si blendeaza cu ajutorul unui blender vertical (completeaza cu lichid din care au fiert legumele daca doresti o consistenta mai apoasa);
Potriveste bine de sare si piper;
Pune supa in 2 boluri termorezistente;
Amesteca uleiul de masline cu turmericul;
Unge fiecare foaie de placinta in parte si aplica cca 4 foi suprapuse peste fiecare castron de supa;
Presara susan pe deasupra si introdu-le in cuptorul incins in prealabil la 200 de grade pana se rumenesc.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii