Supa de fasole verde, spanac, sparanghel si lapte de cocos

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
25 minute
Complexitate
redusa
Supa de fasole verde, spanac, sparanghel si lapte de cocos

Ingrediente

  • fasole congelata – 250 g
  • spanac congelat – 250 g
  • sparanghel – 200 g
  • usturoi copt – 1 catel
  • bautura din lapte de cocos – 200300 ml
  • sare (optional) – dupa gust

Mod de preparare

• curata sparanghelul
• pune apa la fiert, iar cand aceasta a inceput sa clocoteasca adauga fasolea
• dupa cca 15 min, adauga spanacul congelat si sparanghelul
• lasa-le cateva minute, dupa care scurge apa intr-un bol
• pune usturoiul copt peste legume
• cu ajutorul blenderului Breville Hand Blender paseaza totul bine, adaugand treptat bautura din lapte de cocos
• daca doresti ca supa sa fie mai lichida, poti pune putina apa din cea in care au fiert legumele
• potriveste de sare (optional)

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori