Pentru cornulete fragede untura foarte rece se freaca repede cu faina, se adauga laptele rece in care s-a dizolvat drojdia si sarea, otetul sau romul.
Pentru cornulete fragede untura foarte rece se freaca repede cu faina, se adauga laptele rece in care s-a dizolvat drojdia si sarea, otetul sau romul si se framanta repede un aluat care se acopera cu un servet curat si se lasa sa stea 30min. pe planseta.
Se intinde o foaie groasa de 5mm si se taie rondele cu un pahar de vin. Pe fiecare se pune un varf de marmelada acrisoara, nuca sau rahat. Se ruleaza fiecare rondea in forma de cornulet si se pune in tava unsa si tapetata cu faina. Se dau la cuptor intai la foc mai tare apoi mai slab, 15-20 min. pentru a ramane albe. Se dau fierbinti prin zahar pudra.
Cornuletele fragede cu untura se servesc dupa ce se racesc. Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseO bunatate de prajitura,numa buna pentru vreme calda.
Prajitura cu capsuni si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii