Se freaca margarina cu zaharul pudra si cele 3 oua pana cand se face spuma. Se adauga branza si se amesteca in continuare pana cand compozitia devine
Se freaca margarina cu zaharul pudra si cele 3 oua pana cand se face spuma. Se adauga branza si se amesteca in continuare pana cand compozitia devine omogena.
Se pune romul, coaja rasa de lamaie si faina cernuta cu praful de copt.
Cand aluatul este omogen se adauga pe rand: stafidele, nucile si alunele taiate (rumenite in prealabil in cuptor), ciresele glasate si rahatul taiat bucatele si tavalit prin faina.
Se lasa compozitia sa se odihneasca la loc cald circa 30 de minute.
Se intinde aluatul pe planseta, se modeleaza un cozona si se aseaza intr-o forma unsa cu margarina.
Se introduce forma in cuptorul bine incins si se lasa la copt circa 50-60 de minute la foc potrivit.
Cat este cald se pudreaza cu zahar pudra
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii