Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa cu putina sare. Dupa fierbere se scurg de apa, se clatesc si se lasa la scurs. Intr-o
Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa cu putina sare. Dupa fierbere se scurg de apa, se clatesc si se lasa la scurs. Intr-o cratita se pune putin ulei, iar cand este incins se pun pastele scurse de apa. Se amesteca de cateva ori in ele si se trag deoparte.
Adaugam nuca si zahar dupa gust, dupa care servim.
Alte retete recomandate
Prajitura cu visine
Dulceata de capsuni
Tarta cu visine

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii