Se amesteca galbenusurile cu zaharul, intr-un castron. Se adauga faina, laptele si praful de copt, iar la urma albusurile batute spuma. Se toarna com
Se amesteca galbenusurile cu zaharul, intr-un castron. Se adauga faina, laptele si praful de copt, iar la urma albusurile batute spuma. Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina, se pund easupra prunele, fara samburi, desfacute in doua, cu partea taiata in sus. Placinta se coace la foc potrivit, pana se rumeneste aluatul.
Se presara cu zahar pudra.
Alte retete de dulciuri:
Cozonac moldovenesc Prajitura snikers Tiramisu
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii