Aluatul foietaj l-am taiat dupa cum se vede in poza si l-am incolacit pe niste rulouri de lemn. Crema: Am pus frisca la fiert, am adugat ciocolata si
Aluatul foietaj l-am taiat dupa cum se vede in poza si l-am incolacit pe niste rulouri de lemn.
Crema:
Am pus frisca la fiert, am adugat ciocolata si cand a fost gata topita am luat-o de pe foc. Am pus-o la frigider pana a doua zi.
Am batut-o bine bine si a rezultat o crema consistenta.
Am umplut rulourile si le-am pudrat din plin.
Le-am pastrat la frigider si au fost super bune.
Pofta buna!
Reteta Rulouri cu crema a fost propusa de Micu Livia pe forum culinar.ro
Alte retete de rulouri gasiti aici:
Cornete cu frisca sau crema,
Pariziene cu fondant de mere,
Cornulete salon cu nuca
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii