Cannelloni cu pui

Se toaca carnea si se caleste in unt, impreuna cu ceapa si usturoiul, totul la foc mic. Se dauga parmezanul, oul, condimentele, pesmetul si se amestec

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru vasul de 23 cm (3 portii):
  • 10 cannelloni firte si racite
  • 250 gr de piept de pui tocat
  • 50 gr de parmezan ras sau cascaval
  • 100 gr de unt
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • pesmet
  • sos de rosii
  • 1 ou
  • 1 lingura smantana
  • sare
  • piper si alte condimente pentru gust
  • Sos Bechamel:
  • 2 lingur de unt topit
  • 2 linguri de faina
  • sare si care se stinge cu 250 ml de lapte

Mod de preparare

Se toaca carnea si se caleste in unt, impreuna cu ceapa si usturoiul, totul la foc mic.

Se dauga parmezanul, oul, condimentele, pesmetul si se amesteca mereu.

Se lasa 5 minute pe foc. Cand se raceste aceasta compozitie, umpli cannelloni (tuburile de paste).

Pe fundul unui vas se pune sosul bechamel, peste care se aseasa tuburile de paste umplute cu amestecul de carne si peste se pune sosul de rosii. Peste se presara parmezan si pui si cateva bucatele de unt.

Se acopera vasul si se introduce la cuptor.

Se poate folosi si cuptorul cu microunde adica se pune timp de 15 minute, la microunde cu puterea de 600 W, dupa acest timp se verifica si se mai pun inca 10 - 15 minute.
Pofta buna!

Alte retete culinare:

Salata de legume si pui-fierte pe abur,

Salata greceasca,

Salata de conopida,

Salata bulgareasca

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
1
Aperitive cu branza

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Mosocoarna cu prune
2
Prajituri

Mosocoarna cu prune

Este o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.

Mosocoarna cu prune
Prajitura Tosca
3
Retete de Pasti

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Friptura de miel in vin
4
Retete de Pasti

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Parteneri
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pasca traditionala cu branza si stafide
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide