Se toaca carnea si se caleste in unt, impreuna cu ceapa si usturoiul, totul la foc mic. Se dauga parmezanul, oul, condimentele, pesmetul si se amestec
Se toaca carnea si se caleste in unt, impreuna cu ceapa si usturoiul, totul la foc mic.
Se dauga parmezanul, oul, condimentele, pesmetul si se amesteca mereu.
Se lasa 5 minute pe foc. Cand se raceste aceasta compozitie, umpli cannelloni (tuburile de paste).
Pe fundul unui vas se pune sosul bechamel, peste care se aseasa tuburile de paste umplute cu amestecul de carne si peste se pune sosul de rosii. Peste se presara parmezan si pui si cateva bucatele de unt.
Se acopera vasul si se introduce la cuptor.
Se poate folosi si cuptorul cu microunde adica se pune timp de 15 minute, la microunde cu puterea de 600 W, dupa acest timp se verifica si se mai pun inca 10 - 15 minute.
Pofta buna!
Alte retete culinare:
Salata de legume si pui-fierte pe abur,
Salata greceasca,
Salata de conopida,
Salata bulgareasca

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii