Checul aperitiv cu feta este delicios si foarte usor de pregatit. Pentru acest aperitiv cu branza va trebuie 150 gr branza feta sau telemea.
Checul aperitiv cu feta este delicios si foarte usor de pregatit. Intr-un castron, se pune faina si praful de copt, iar in centru se aseaza ouale, uleiul, laptele caldut, sarea si piperul.
Se amesteca bine pana se omogenizeaza. Se adauga maslinele feliate, branza taiata cubulete.
Se amesteca usor pentru a nu sfarama maslinele. Se toarna compozitia intr-o forma de chec sau cozonac.
Se da la cuptorul preincalzit 40-45 de minute. Se scoate din tava dupa ce s-a racit complet.
Checul aperitiv cu feta se serveste dupa ce s-a racit. Ornati cu rosii si cu verdeata la servire.
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului.
Cheesecake cu capsuniO alta reteta de cornulete, cu un aluat tare bun si fraged. Se lucreaza foarte usor cu acest aluat si vi-l recomand cu mare...
Cornulete fragedeRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorPrajitura cu spuma de ciocolata este un deliciu dulce si ciocolatos, o placere nevinovata a tuturor. Prajitura cu ciocolata...
Prajitura cu spuma de ciocolataEste pentru prima data cand acresc ciorba cu zarzare. Am servit de curand la draga mea Cleme si mi-a placut, chiar daca in...
Ciorba de legume a la Cleme, acrita cu zarzare
Comentarii