Checul aperitiv cu feta este delicios si foarte usor de pregatit. Pentru acest aperitiv cu branza va trebuie 150 gr branza feta sau telemea.
Checul aperitiv cu feta este delicios si foarte usor de pregatit. Intr-un castron, se pune faina si praful de copt, iar in centru se aseaza ouale, uleiul, laptele caldut, sarea si piperul.
Se amesteca bine pana se omogenizeaza. Se adauga maslinele feliate, branza taiata cubulete.
Se amesteca usor pentru a nu sfarama maslinele. Se toarna compozitia intr-o forma de chec sau cozonac.
Se da la cuptorul preincalzit 40-45 de minute. Se scoate din tava dupa ce s-a racit complet.
Checul aperitiv cu feta se serveste dupa ce s-a racit. Ornati cu rosii si cu verdeata la servire.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii