Se amesteca faina cu margarina si smintina (dar eu le-am pus direct peste faina). Se adauga cascavalul ras (eu am pus Gouda) si chimenul macinat (mac
Se amesteca faina cu margarina si smintina (dar eu le-am pus direct peste faina).
Se adauga cascavalul ras (eu am pus Gouda) si chimenul macinat (macul) si se framinta bine- iese un aluat elastic si mai moale, care trebuie sa se odihneasca citeva ore.
Eu l-am pus in folie si l-am bagat la frigider.
Se formeaza cornuletele ca in poza si se coc la foc potrivit 20-25 de minute.
Pofta buna!
Reteta Cornulete cu cascaval si mac a fost propusa de Gabriela Carmen pe forum culinar.ro
Alte retete de cornulete gasiti aici:
Cornulete cu rahat,
Cornulete (de post),
Cornulete
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii