Se dizolva praful de copt in bors, se toarna uleiul, se amesteca bine, dupa care se toarna faina in ploaie, pana se formeaza o coca suficient de tare.
Se dizolva praful de copt in bors, se toarna uleiul, se amesteca bine, dupa care se toarna faina in ploaie, pana se formeaza o coca suficient de tare.
Se framanta, se intinde cu sucitorul pe tabla infainata, apoi se taie in patrate,
cu latura cam de 4 cm.
In mijlocul fiecarui patrat se pune gem, rahat taiat sau marmelada. Se infasoara in forma de cornulete si se coc la foc potrivit.
Cand sunt gata, se pudreaza cu zahar vanilat.
Pofta buna!
Reteta Cornulete de post cu bors a fost propusa de Valerica pe forum culinar.ro
Alte retete de cornulete gasiti aici:
Melcisori cu nuca (de post),
Varzari moldovenesti ,
Strudel cu dovleac MAYA (1)
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii