Se dizolva praful de copt in bors, se toarna uleiul, se amesteca bine, dupa care se toarna faina in ploaie, pana se formeaza o coca suficient de tare.
Se dizolva praful de copt in bors, se toarna uleiul, se amesteca bine, dupa care se toarna faina in ploaie, pana se formeaza o coca suficient de tare.
Se framanta, se intinde cu sucitorul pe tabla infainata, apoi se taie in patrate,
cu latura cam de 4 cm.
In mijlocul fiecarui patrat se pune gem, rahat taiat sau marmelada. Se infasoara in forma de cornulete si se coc la foc potrivit.
Cand sunt gata, se pudreaza cu zahar vanilat.
Pofta buna!
Reteta Cornulete de post cu bors a fost propusa de Valerica pe forum culinar.ro
Alte retete de cornulete gasiti aici:
Melcisori cu nuca (de post),
Varzari moldovenesti ,
Strudel cu dovleac MAYA (1)

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii