Cornulete de post cu bors

Se dizolva praful de copt in bors, se toarna uleiul, se amesteca bine, dupa care se toarna faina in ploaie, pana se formeaza o coca suficient de tare.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2 l ulei
  • 350 ml bors
  • un praf de copt
  • faina cat cuprinde

Mod de preparare

Se dizolva praful de copt in bors, se toarna uleiul, se amesteca bine, dupa care se toarna faina in ploaie, pana se formeaza o coca suficient de tare.

Se framanta, se intinde cu sucitorul pe tabla infainata, apoi se taie in patrate,

cu latura cam de 4 cm.

In mijlocul fiecarui patrat se pune gem, rahat taiat sau marmelada. Se infasoara in forma de cornulete si se coc la foc potrivit.

Cand sunt gata, se pudreaza cu zahar vanilat.
Pofta buna!

Reteta Cornulete de post cu bors a fost propusa de Valerica pe forum culinar.ro

Alte retete de cornulete gasiti aici:

Melcisori cu nuca (de post),

Varzari moldovenesti ,

Strudel cu dovleac MAYA (1)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori