Se amesteca laptele, drojdia, uleiul, putina sare si faina, iar aluatul obtinut se lasa intr-un loc "caldut" cca 45 min. Dupa aia se intinde aluatul s
Se amesteca laptele, drojdia, uleiul, putina sare si faina, iar aluatul obtinut se lasa intr-un loc "caldut" cca 45 min.
Dupa aia se intinde aluatul si se taie triunghiuri cu "pintenul"(sau cu cutitul)
se ruleaza frumos cornulete
Se aseaza in tava,se ung cu galbenusele de ou("batute" putin), se presara sare si chimen peste ele si se baga in cuptorul incalzit la 180gr-200gr,pt cca 25 min.
Pofta buna!
Reteta Cornulete sarate a fost propusa de petunie pe forum culinar.ro
Alte retete gasiti aici:
Saratele de cascaval ,
Chifle cu cascaval,
Pateuri rapide cu sunca si crema de branza

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii