Se amesteca laptele, drojdia, uleiul, putina sare si faina, iar aluatul obtinut se lasa intr-un loc "caldut" cca 45 min. Dupa aia se intinde aluatul s
Se amesteca laptele, drojdia, uleiul, putina sare si faina, iar aluatul obtinut se lasa intr-un loc "caldut" cca 45 min.
Dupa aia se intinde aluatul si se taie triunghiuri cu "pintenul"(sau cu cutitul)
se ruleaza frumos cornulete
Se aseaza in tava,se ung cu galbenusele de ou("batute" putin), se presara sare si chimen peste ele si se baga in cuptorul incalzit la 180gr-200gr,pt cca 25 min.
Pofta buna!
Reteta Cornulete sarate a fost propusa de petunie pe forum culinar.ro
Alte retete gasiti aici:
Saratele de cascaval ,
Chifle cu cascaval,
Pateuri rapide cu sunca si crema de branza
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAcesta este unul dintre deserturile copilariei mele, pe care mama il prepara aproape saptamanal. Este o reteta simpla, pe...
Spaghete cu branzaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii