Se framinta un aluat mai tare putin ca cel de paine. Se portioneaza in bucati de 100 g. Margarina se framanta bine pana se omogenizeaza. Se ia fiecare
Se framinta un aluat mai tare putin ca cel de paine. Se portioneaza in bucati de 100 g. Margarina se framanta bine pana se omogenizeaza.
Se ia fiecare bucata de coca se intinde cu facaletul pe masa ( masa sa fie unsa cu ulei), aproximativ un patrat de 15 cm si se unge cu margarina un strat subtire.
Se impatureste si lasa la rece 10 minute.
Se scot de la rece si se intind iar, dar mai subtire pentru ca se intinde o foaie mai mare cam de 30 cm.
Punem in mijloc o lingura de umplutura de branza si gris fiert si impaturim.
formam macedonia.
Avem grija ca pe masa de lucru sa avem tot timpul ulei pentru ca se intinde mai bine.
O asezam pe tava si bagam la cuptor la foc iute
Nu se umbla la cuptor pena nu se rumenesc usor.
Pofta buna!
Reteta Macedonia de patiserie a fost propusa de diaconu_lorena pe forum culinar.ro
Alte retete cu branza gasiti aici:
Langosi cu branza,
Placinta taraneasca cu branza,
Pateuri rapide cu sunca si crema de branza
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga"Retete de Pasti" Sa va mai spun cat este de gustoasa?
Friptura de iedDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii